Agen Seo mp3 / Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan
Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan
#HBD24thStefanWilliam Situs Download #Ndx Aka Familia - Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan MP3 terbaik - sebagai pecinta musik pastinya memiliki banyak koleksi lagu, entah itu Ndx Aka Familia.
Wahh,, Kalian pasti salah satu fansnya setia dari Ndx Aka Familia ada lagu baru dari mereka loh, !
Ada lagu terbaru dari Ndx Aka Familia dengan singlenya Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan yang kami update pada 10-08-2017 16:10:15.
Dengan ukuran file 3.28 MB, di ambil dari album Ndx Aka Familia.

Kualitas Audio Lagu ini sudah tak diragukan lagi, dengan bit rate 128000, sample rate 44100 dengan durasi 00:03:35 akan membuat kalian sangat terhibur.

Tunggu apalagi,, download lagunya di bawah ini

Lagu Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan
Download Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan.mp3
Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan
Song Title:Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan
Artist:Ndx Aka Familia
Duration:00:03:35
Size:3.28 MB
Added:10-08-2017 16:10:15

Download Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan.mp3
Ndx Aka Familia - Terminal Giwangan MP3 Terbaru


Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Ji...ro...ji..ro..lu..pat
Ye...ye..ye..ye
Come on... terminal giwangan ninggal janji
Are you ready? singing.. go!

Biasane jam semene wes ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal-jedul neng ngarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat..
Tok nggo istirahat

Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Lingguh nyenuk nang ngarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu dek kokle nganyelke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang?
Lagi ngopo? karo sopo? malah ra diwoco
Oalah dek... anggepmu aku iki sopo?
Bojomu dek, aku iki bojomu!!
"Ngopo?" jawabmu gawe aku tambah nestopo
Sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat..
Tok nggo istirahat

Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni
Labels: Hip-hop, Ndx Aka Familia, PJR

Jangan lupa kunjungi juga Ramonlagu, dapatkan lebih banyak lagu-lagu keren yang paling baru.
Selamat mendownload ,